2 Százalék

Ajánlja fel adója 2%-át!

Itt olvashat bővebben arról, hogyan tud adója 2%-áról rendelkezni.

Az eljárás függ attól, hogy Ön alkalmazotti viszonyban van-e, vagy magánvállalkozó, esetleg jogi személy. Az alábbi szövegben megtalálja a szükséges formanyomtatványokat is.

Ha alkalmazotti viszonyban van:

2015. február 15-ig kérje munkáltatóját, hogy végezze el az Ön éves adóelőlegének az elszámolását (vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň ). Ezután kérje ki az adó befizetéséről szóló bizonylatot (Potvrdenie o zaplatení dane). Ebből az igazolásból megtudhatja adója befizetésének dátumát és kiszámolhatja az Ön adójának 2%-át is.

A Vox Juventae polgári társulás adatait beírtuk a letölthető Nyilatkozatba (Vyhlásenie). Kérjük tüntesse fel benne azt az összeget, melyet fel szeretne ajánlani számunkra.

Mindkét nyontatványt, tehát a Nyilatkozatot és az Igazolást is juttassa el 2015. április 30-ig a lakhelye szerint illetékes adóhivatalba.

Megjegyzések:

  • Az évet jelző helyre 2014-at kell írni.
  • A számlaszámunkra nincs szüksége, ugyanis sehol sem kell feltüntetni.
  • A pénzt nem Ön, hanem az adóhivatal utalja át. Ön az adó teljes összegét fizeti az adóhivatalnak.
  • A fogadó szubjektum cégjegyzékének száma (IČO) a nyomtatvány megfelelő helyén balról íródik, a SID helyet üresen kell hagyni.

Jogi személyek és egyéni vállalkozók esetén:

Az összes szükséges formanyomtatványt megtalálja itt

Az adatok, melyekre az adóbevallásnál szüksége van:

Név: Vox Juventae

Postacím: Koceľova 12, 821 08 Bratislava

Jogi forma: polgári társulás

Cégjegyzék szám (IČO): 42127696

A kitöltött adóbevallást a megadott időpontig (2015. március 31.) juttassa el a lakhelye szerint illetékes adóhivatalba, és ugyaneddig az időpontig fizesse be az adót.

Megjegyzések:

  • A számlaszámunkra nincs szüksége, ugyanis sehol nem is kel feltüntetni. A pénzt nem Ön, hanem az adóhivatal utalja át. Ön az adó teljes összegét fizeti az adóhivatalnak.
  • Az adóbevalláson kívül más nyomtatványt már nem kell beadnia.
  • A fogadó szubjektum cégjegyzékének száma (IČO) a nyomtatvány megfelelő helyén balról íródik.
  • Amennyiben további kérdése lenne, vagy bármiféle segítségre van szüksége, kérjük forduljon hozzánk a következő e-mail címen ill. telefonszámon: voxjuventae@gmail.com, 0905/281-747

Támogatását előre is köszönjük.